Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Ebenovo kuře

fotka Ebenovo kuře
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Ebenovo kuře:

2 kg kuřete  | 3 jablka  |  vlašské ořechy  |  rozinky  |  kečup  |  kmín  |  sůl  | 1 skořicový cukr  |  voda  | 3 dcl červeného vína

Postup přípravy receptu Ebenovo kuře:

Kuře umyjeme, osušíme, posolíme, pokmínujeme a pořádně potřeme
kečupem. Jablka zbavená jádřinců vložíme do kuřete, podlijeme
vodou a vínem a dáme péci hřbetem vzhůru. Pečeme asi při teplotě
200 °C. Zbylá jablka nakrájíme na kostky , posypeme skořicovým
cukrem a asi po 45 minutách pečení kuře obrátíme a přidáme
jablka, ořechy a rozinky. Za občasného podlévání dopečeme.
Podávámes rýží nebo bramborovým knedlíkem.


Fotky receptu Ebenovo kuře:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ebenovo kuře
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !