Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Eintopf s jehněčím masem

fotka Eintopf s jehněčím masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Eintopf s jehněčím masem:

750 g jehněčího masa  | 500 g brambor  | 1 kg ranného zelí  | 500 g rajčat  | 200 g zelené papriky  | 200 g mrkve  | 2 cibule /velké/  |  sůl, pepř  |  olej  |  kmín

Postup přípravy receptu Eintopf s jehněčím masem:

V hrnci Zepter zpěníme cibuli a na kostičky nakrájené maso. Přidáme zelí a rajčata. Na kostky nakrájíme mrkev a papriku a rovněž přidáme k masu. Vrstvíme střídavě maso a zeleninu, zalijeme studenou vodou a vaříme asi 50 min.


Fotky receptu Eintopf s jehněčím masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Eintopf s jehněčím masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !