Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.03. 2019
Dnes má svátek Marian
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Eliščin sypaný koláč

fotka Eliščin sypaný koláč
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Eliščin sypaný koláč:

1 hrnek cukr krupice  | 10-15 dkg lámaných ořechů  |  skořice, vanilkový cukr  | 1 kg strouhaných jablek  | 2 hrnky polohrubé mouky  | 1/8 másla

Postup přípravy receptu Eliščin sypaný koláč:

Do vymazané formy (srnčí hřbet) vrstvíme:
smíchaný cukr + vanilkový cukr + mouku,
pak dáme strouhaná jablka (každou vrstvu přimáčkneme),
pak skořici a ořechy
a pak opět mouku s cukrem,
polijeme máslem,
strouhaná jablka,
skořice a ořechy
a končíme moukou, kterou zalijeme máslem.
Dáme péci na 180 stupňů, asi 50 minut.


Fotky receptu Eliščin sypaný koláč:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Eliščin sypaný koláč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !