Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 20.06. 2018
Dnes má svátek Květa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Fazole po rančersku

fotka Fazole po rančersku
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Fazole po rančersku:

500 g bílích fazolí  | 4 strožky česneku  | 2 velké cibule  | 3 dl kečupu  | 1 mal. rajský protlak  | 1 lžíce worčestru  | 1 lžička soli  | 4 lžíce oleje

Postup přípravy receptu Fazole po rančersku:

Fazole namočíme den předem a v té vodě je pak uvaříme a slijeme. Cibuli nakrájíme na hrubo a česnek rozetřeme se solí. Ve větším kastrolu rozehřejeme olej a na něm zpěníme cibulku s česnekem. Přidáme scezéné fazole a chvíli opékáme za stálého promíchávání. Pak vlijeme kečup, protlak, worčestr a trochu vody. Necháme chvíli probublávat na mírném ohni a podáváme s tmavým chlebem nebo opečenou uzeninou.


Fotky receptu Fazole po rančersku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Fazole po rančersku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !