Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.04. 2018
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Fazole s jehněčím

fotka Fazole s jehněčím
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Fazole s jehněčím :

500 g jehněčí kýty  | 500 g sterilovaných fazolí  | 1 konzerva loupaných rajčat  | 200 ml masového vývaru z kostky  | 3 lžíce olivového oleje  | 2 cibule  | 4 stroužky česneku  | 1/2 lžičky kmínu  |  rozmarýn  |  mletý bílý pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Fazole s jehněčím :

Maso nakrájíme na kostky. Cibuli a česnek oloupeme, nasekáme nadrobno a spolu s masem osmahneme na oleji. Přidáme kmín a otrhané pokrájené lístky rozmarýnu. Podlijeme vývarem, přidáme rajčata a dusíme, až maso změkne, asi 15 - 20 minut. Nakonec vsypeme slité, propláchnuté fazole, dochutíme solí a bílým pepřem. Prohřejeme, už nevaříme. Kdo nemá rád jehněčí, může maso nahradit vepřovou kýtou. Podáváme s rýží.


Fotky receptu Fazole s jehněčím :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Fazole s jehněčím
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !