Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Fazolové lusky s klobásou

fotka Fazolové lusky s klobásou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Fazolové lusky s klobásou:

1 kg mražených fazolových lusků  | 4 - 5 pikantních klobás  | 1 cibule  | 6 vajec  | 1 lžíce hladké mouky  | 2 lžíce mléka  |  olej  |  strouhanka  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Fazolové lusky s klobásou:

Oloupeme cibuli a fazole očistíme, cibuli nakrájíme nadrobno a společně s fazolemi ji dáme vařit - přidáme pouze tolik vody, aby zalila celou směs. Přidáme dvě lžíce oleje, fazole osolíme a opepříme a pod pokličkou je necháme vařit než se všechna voda vyvaří.

Klobásy nakrájíme na kolečka, smícháme s uvařenými fazolemi a směs dáme do zapekácí mísy vymazané olejem a vysypané strouhankou. Rozšleháme vejce s moukou a s mlékem, přidáme sůl a pepř a zalijeme celou směs. Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 - 25 minut.


Fotky receptu Fazolové lusky s klobásou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Fazolové lusky s klobásou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !