Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Fazolový dip s lososem a křupavými plackami

fotka Fazolový dip s lososem a křupavými plackami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Fazolový dip s lososem a křupavými plackami:

6 placek pita  | 2 lžíce oliv. oleje  |  sůl  | 2 lžíce nasek. kopru  |  dip:  | 400 g steril. bílých fazolí  | 200 g bílého jogurtu  | 220 g uzeného lososa  | 1 lžíci nasek. kopru  | 1 lžíci citr. šťávy  |  sůl a pepř  | dle chuti ředkvičky k přkusování

Postup přípravy receptu Fazolový dip s lososem a křupavými plackami:

1. Fazole a jogurt rozmixujte dohladka. Přisypte lososa a několikrát krátce prošlehněte, aby maso zůstalo v kouscích. Přesuňte do mísy, vmíchejte kopr i citronovou šťávu, osolte a opepřete. Dip můžete připravit den předem a uchovat v chladu.

2. Troubu předehřejte na 200, horkovzdušnou na 180 ˚C. Placky roztrhejte na menší kousky a rozložte na dva pečicí plechy. Zakapejte olejem, posypte solí a koprem. Pečte dokřupava; trvá to tak sedm minut.


Fotky receptu Fazolový dip s lososem a křupavými plackami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Fazolový dip s lososem a křupavými
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !