Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.07. 2018
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Fazolový guláš s hovězím masem

fotka Fazolový guláš s hovězím masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Fazolový guláš s hovězím masem :

1 balení bíle fazole ve rajské omáčce  | 500 g hovězího masa  | 100 g másla  | 1 cibule  | 1/2 lžíce kmínu  | 1/2 lžíce soli  |  kečup  | 2 kostky Hovězí bujón  | 1 balení rajčatový protlak  |  tmavá jíška

Postup přípravy receptu Fazolový guláš s hovězím masem :

Maso očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme a jemně nasekáme. V hrnci rozehřejeme máslo, osmahneme cibuli, přidáme maso a opečeme ze všech stran. Přidáme kmín, sůl, 2 kostky Knorr hovězí bujón, rajčatový protlak, – podlijeme vodou a dusíme. Když je maso měkké, přidáme bíle fazole ve rajské omáčce, dochutíme kečupem, solí a zhruba 5 minut povaříme. Nakonec guláš zahustíme tmavou jíškou Knorr. Vhodná příloha: chléb a pečivo.


Fotky receptu Fazolový guláš s hovězím masem :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Fazolový guláš s hovězím masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !