Vložil: | Millie |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 75 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Fazolový hrnec:
250 g červených fazolí
| 100 g anglické slaniny
| 2 cibule
| 3 stroužky česneku
| 500 g zadního hovězího
| mletá sladká i pálivá papriky
| pepř
| chilli
| 4 barevné papriky
| 4 rajčata
| 4 lžíce rajčatového protlaku nebo kečupu
| 2 lžíce oleje
| 150 g měkkého salámu
| 2 natvrdo uvařená vejce
| sůl
Postup přípravy receptu Fazolový hrnec:
Předem namočené fazole uvaříme doměkka. Na kostičkách slaniny zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli a plátky česneku. Přidáme na kostky pokrájené maso, osmahneme, okořeníme a osolíme. Podlijeme vodou a podusíme téměř doměkka.Na nudličky pokrájené papriky, rajčata (před přidáním je můžeme přelít horkou vodou a sloupnout), a společně dodusíme. Nakonec vmícháme uvařené fazole a rajčatový protlak nebo kečup. Na oleji osmahneme na nudličky pokrájený salám a přidáme jej k zahoustlé směsi.Hotový pokrm rozdělíme na porce a obložíme plátky natvrdo vařených vajec a ihned podáváme.
Fotky receptu Fazolový hrnec:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!