Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.04. 2018
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Fettucine boscaiola

fotka Fettucine boscaiola
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Fettucine boscaiola:

800 g těstovin  | 200 g šunky  | 100 g pórku  | 100 g žampionů  | 250 ml smetany  | 30 g rajského protlaku  | 50 g listového špenátu  | 30 g jemného kečupu  |  sůl  |  oregáno

Postup přípravy receptu Fettucine boscaiola:

Postup:
Těstoviny uvaříme v osolené vodě. Pak je rozdělíme na třetiny, do jedné třetiny vmícháme orestovaný protlak s kečupem, do druhé třetiny vmícháme podušené listy špenátu, zbylé těstoviny podáváme bez ochucování. Omáčka: na másle podusíme pórek, přidáme šunku a sterilované nebo čerstvé žampiony. Zalijeme smetanou a povaříme do zhoustnutí. Pak ochutíme kořením. Podáváme na jednom talíři, ale odděleně.


Fotky receptu Fettucine boscaiola:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Fettucine boscaiola
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !