Postup přípravy receptu Filé s jogurtovým dresinkem s jablky:
Slanečky poprášíme moukou. Okořeníme pepřem a vložíme je do rozpáleného oleje. Usmažené rybičky vyjmeme a položíme na papírovou utěrku, abychom odstranili přebytečný olej. Nyní přidáme do pánvičky trochu zelené petrželky, kterou krátce osmahneme.
Jogurty dáme do mísy. Přilijeme citrónovou šťávu i ocet. Ochutíme solí, pepřem a bylinkami a promícháme. Jablka i cibuli nakrájíme na malé kousky, pak přidáme k jogurtové směsi.
Servírujeme smaženou rybičku posypanou petrželkou a zdobenou porcí jogurtového dresinku s jablky a cibulí.
Fotky receptu Filé s jogurtovým dresinkem s jablky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!