Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Fiolské maso

fotka Fiolské maso
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Fiolské maso :

4 velké cibule  | 600 g vepřové krkovice  | 250 g eidamu  | 3/4 malé majonézy  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Fiolské maso :

Dno nevymazaného pekáče poklademe na husto na kolečka nakrájenou cibulí - kolečka klidně silnější, na to vyskládáme naklepané, osolené a opepřené plátky masa (výborné je to i ze zvěřiny-divočák, srnčí), posypeme nastrouhaným sýrem -klidně dost, a nakonec zalijeme majonézou (třeba i light). Dáme péct.


Fotky receptu Fiolské maso :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Fiolské maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !