Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Fiolské maso

fotka Fiolské maso
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Fiolské maso :

4 velké cibule  | 600 g vepřové krkovice  | 250 g eidamu  | 3/4 malé majonézy  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Fiolské maso :

Dno nevymazaného pekáče poklademe na husto na kolečka nakrájenou cibulí - kolečka klidně silnější, na to vyskládáme naklepané, osolené a opepřené plátky masa (výborné je to i ze zvěřiny-divočák, srnčí), posypeme nastrouhaným sýrem -klidně dost, a nakonec zalijeme majonézou (třeba i light). Dáme péct.


Fotky receptu Fiolské maso :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Fiolské maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !