Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Francká holoubata

fotka Francká holoubata
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Francká holoubata:

4 holoubata  |  játra, srdce a žaludek holoubat  | 4 vejce  | 4 lžičky kerblíku  | 2 lžičky petržele  | 4 plátky bílého chleba  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Francká holoubata:

Kůži holoubat stáhneme. Z vnitřností a vajec i chleba, kerblíku a petržele umícháme omáčku, ochutíme ji pepřem a solí a dáme pod holoubata. Vole a křídla upevníme na kříži a pevně svážeme a fixujeme jehlou. Holoubata ze všech stran opečeme. Dusíme asi 15 min. Dochutíme omáčku.


Fotky receptu Francká holoubata:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Francká holoubata
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !