Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Francouzská roštěná podle vinaře

fotka Francouzská roštěná podle vinaře
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 24

Použité suroviny receptu Francouzská roštěná podle vinaře:

4 plátky roštěnec o hmotnosti cca 15 dkg  | 1 lžička máslo  | 1 ks cibule  | 10 dkg žampiony  | 1 dcl červené víno  | 1 dcl zakysaná smetana  |  sůl, pepř  |  olej na pečení

Postup přípravy receptu Francouzská roštěná podle vinaře:

Omyté plátky masa lehce naklepeme. Na pánev dáme rozpálit tuk, maso opékáme po obou stranách. Až poté maso osolíme, opepříme a pod pokličkou dusíme cca 10 minut. Maso rozhrneme, na dno dáme máslo, najemno nakrájenou cibuli a plátky žampionů. Podlijeme vínem a pod poklicí dusíme ještě dalších cca 5 minut. Na závěr vmícháme zakysanou smetanu a podle potřeby dosolíme. Maso podáváme s petrželkovou ozdobou.


Příloha: těstoviny - zejména špenátové nudle, rýže


Fotky receptu Francouzská roštěná podle vinaře:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Francouzská roštěná podle vinaře
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !