Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Francouzská rybí masa

fotka Francouzská rybí masa
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Francouzská rybí masa:

500 g filé  | 2 patizony  | 1 zelená a žlutá paprika  | 3 rajčata  | 1 lžička suchých bylinek  | 3 lžíce mouky  | 5 lžic oleje  | 2 stroužky česneku  | 1 feferonka  |  sůl, pepř, špetka cukru  |  trochu bílého vína

Postup přípravy receptu Francouzská rybí masa:

Rybu nakrájíme na proužky 2 cm. Patizóny a paprikové lusky omyjeme a necháme okapat. Patizony oloupáme a nakrájíme na kostky, paprikové lusky rozkrojíme, odstraníme jádra a nakrájíme na proužky. Spařená rajčata sloupneme a pokrájíme. Sušené bylinky smícháme s moukou a směsí obalíme nakrájenou rybu. Na teflonové pánvi rozpálíme 4 lžíce oleje a rybu opékáme asi 10 minut. Nakonec přidáme rozdrcený česnek, pokrájené feferonky a předem upravenou zeleninu. Osolíme, opepříme a ocukrujeme. Podusíme dalších 5 minut. Nakonec přidáme víno.


Fotky receptu Francouzská rybí masa:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Francouzská rybí masa
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka