Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Francouzské škvarečky

fotka Francouzské škvarečky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 300 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 25

Použité suroviny receptu Francouzské škvarečky:

300 g syrového hřbetního sádla, pokrájeného  | 500 ml suchého bílého vína  | 2 cibule, nakréjené na plátky  | 1 snítka rozmarýnu  | 1 bobkový list nebo snítka estragonu  | 1 kg vepřové ramínko nebo plecko, nakrájené na kostičky  | 200 g bůčku, nakrájený na kostičky  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Francouzské škvarečky:

(Asi na 6 sklenic po 250 ml). Sádlo, víno, cibuli, rozmarýn, bobkový list zahříváme, až se sádlo vyškvaří. Přidáme všechno vepřové maso a na velmi mírném plameni za častého míchání škvaříme ještě 3-4 hodiny, aby bylo maso úplně křehké. Pomocí děrované naběračky ho přendáme do mísy a odstraníme bylinky. Osolíme, opepříme, maso co nejvíc rozmělníme vidličkou a rozdělíme do sklenic. Zalijeme trochou rozpuštěného sádla a necháme ztuhnout.


Fotky receptu Francouzské škvarečky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Francouzské škvarečky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !