Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Frankfurtská

fotka Frankfurtská
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Frankfurtská:

3 stroužky česneku  | 2 lžíce hladké mouky  | 1 lžíce sádla  | 1 lžíce mleté sladké papriky  | 5 ks brambor  | 100 g párku  | 1 ks cibule

Postup přípravy receptu Frankfurtská:

Cibuli, česnek a brambory oloupeme a nakrájíme. Na sádle zpěníme cibuli, zasypeme moukou a sladkou papriku, uděláme jíšku, kterou naředíme vodou. Přidáme brambory, česnek, sůl, pepř a společně vaříme, dokud nejsou brambory skoro měkké. Pak přidáme párek nakrájený na kolečka a dovaříme. Frankfurtskou polévku podáváme s chlebem.


Fotky receptu Frankfurtská:

Frankfurtská
Frankfurtská
Frankfurtská
Frankfurtská
Frankfurtská
Frankfurtská
Frankfurtská
Frankfurtská
Frankfurtská
Fotky vložil: MichelePrg,alenab,evulaS33,Nandiči,kozaroza 
Hodnocení receptu Frankfurtská
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !