Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

František opilec

fotka František opilec
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 34

Použité suroviny receptu František opilec:

220 g oleje  | 220 g moučkového cukru  |  6 vajec  | 3 lžičky kakaového prášku  | 120 g polohrubé mouky  | 1/2 prášku do pečiva  |  čokoláda na polevu  | 300 g ořechů  | 150 g moučkového cukru  | 2 dl rumu

Postup přípravy receptu František opilec:

Pečeme jako piškot. Olej, moučkový cukr, 6 žloutků šlehat, pak přidat kakao, mouku, prášek do pečiva a ze 6 bílků sníh. Na horký piškot rozetřeme ořechovou náplň a necháme do druhého dne ztuhnout. Studený polejeme čokoládou (pro ozdobu můžeme posypat kokosem nebo
ořechy).

TIP: pokud nakrájíme na malé kostičky, můžeme použít jako vánoční cukroví.


Fotky receptu František opilec:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu František opilec
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka