20 g čerstvé bazalky
| 500 g gnocchi
| bešamelová omáčka
| boloňská omáčka
| 75 g strouhané mozzarelly
| 100 g strouhaný sýr, třeba eidam
| sůl
| muškátový oříšek
| mletý pepř
Postup přípravy receptu Gnocchi a la bolognese:
Uvaříme gnocchi podle návodu v osolené vodě. Mezitím do pekáčku nebo zapékací misky rozetřeme polovinu množství bešamelu, na to polovinu množství boloňské omáčky. Na to poklademe lehce opepřené gnocchi. Posypeme bazalkou a polovinou nastrouhané mozzarelly. Potřeme zbylými omáčkami. Navrch pak zbytek mozzarelly, muškátový oříšek a zasypeme sýrem. Vložit do předehřáté trouby a zapékat cca 30 minut.
Fotky receptu Gnocchi a la bolognese:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!