Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 25.04. 2018
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Gnocchi s gorgonzolou a listovým špenátem

fotka Gnocchi s gorgonzolou a listovým špenátem
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 332

Použité suroviny receptu Gnocchi s gorgonzolou a listovým špenátem:

500 g balení hotových gnocchi  | 300 g listového špenátu čerstvého nebo mraženého  | 150 g gorgonzoly  | 3 stroužky česneku  | 2 lžíce másla  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Gnocchi s gorgonzolou a listovým špenátem:

Ve velkém hrnci dáme vařit vodu na gnocchi, když vře osolíme ji a uvaříme gnocchi dle návodu. Mezitím na pánvi rozehřejeme máslo a osmahneme na něm plátky česneku. Přidáme špenát a krátce podusíme. Dle chuti opepříme, na sůl pozor, sýr bývá už dost slaný. Na závěr přidáme pokrájenou gorgonzolu na malé kousky a necháme ji mírně povolit. Do pánve vsypeme uvařené scezené gnocchi, promícháme a podáváme. Na talíři můžeme ozdobit zbytkem nastrouhané gorgonzoly.


Fotky receptu Gnocchi s gorgonzolou a listovým špenátem:

Gnocchi s gorgonzolou a listovým špenátem
Gnocchi s gorgonzolou a listovým špenátem
Gnocchi s gorgonzolou a listovým špenátem
Gnocchi s gorgonzolou a listovým špenátem
Gnocchi s gorgonzolou a listovým špenátem
Gnocchi s gorgonzolou a listovým špenátem
Fotky vložil: cudovluc,oko 
Hodnocení receptu Gnocchi s gorgonzolou a listovým
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Komentáře receptu Gnocchi s gorgonzolou a listovým
Obrázek uživatelky
profil
Doporučuju k podušenému špenátu přidat smetanu a nechat pořádně probublat bez míchání. To je teprve lahudka. Nahoru dávám parmezán. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
tak to vypadá hodně dobře, zítra hned zkusím Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Super obídek, já si tam přidala ještě kuřecí SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
opravdová dobrota, nedávno jsme doma vařili, gnocchi zmizely rychlostí blesku =) doporučuji!!
Obrázek uživatelky
profil
Vypadá to zajímavě, ale my raději masíčko.SmajlíkSmajlík

Oblíbené recepty v kategorii
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles