Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Gnocchi s gorgonzolou a listovým špenátem

fotka Gnocchi s gorgonzolou a listovým špenátem
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 491

Použité suroviny receptu Gnocchi s gorgonzolou a listovým špenátem:

500 g balení hotových gnocchi  | 300 g listového špenátu čerstvého nebo mraženého  | 150 g gorgonzoly  | 3 stroužky česneku  | 2 lžíce másla  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Gnocchi s gorgonzolou a listovým špenátem:

Ve velkém hrnci dáme vařit vodu na gnocchi, když vře osolíme ji a uvaříme gnocchi dle návodu. Mezitím na pánvi rozehřejeme máslo a osmahneme na něm plátky česneku. Přidáme špenát a krátce podusíme. Dle chuti opepříme, na sůl pozor, sýr bývá už dost slaný. Na závěr přidáme pokrájenou gorgonzolu na malé kousky a necháme ji mírně povolit. Do pánve vsypeme uvařené scezené gnocchi, promícháme a podáváme. Na talíři můžeme ozdobit zbytkem nastrouhané gorgonzoly.


Fotky receptu Gnocchi s gorgonzolou a listovým špenátem:

Gnocchi s gorgonzolou a listovým špenátem
Gnocchi s gorgonzolou a listovým špenátem
Gnocchi s gorgonzolou a listovým špenátem
Gnocchi s gorgonzolou a listovým špenátem
Gnocchi s gorgonzolou a listovým špenátem
Gnocchi s gorgonzolou a listovým špenátem
Fotky vložil: cudovluc,oko 
Hodnocení receptu Gnocchi s gorgonzolou a listovým
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Komentáře receptu Gnocchi s gorgonzolou a listovým
Obrázek uživatelky
profil
Doporučuju k podušenému špenátu přidat smetanu a nechat pořádně probublat bez míchání. To je teprve lahudka. Nahoru dávám parmezán. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
tak to vypadá hodně dobře, zítra hned zkusím Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Super obídek, já si tam přidala ještě kuřecí SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
opravdová dobrota, nedávno jsme doma vařili, gnocchi zmizely rychlostí blesku =) doporučuji!!
Obrázek uživatelky
profil
Vypadá to zajímavě, ale my raději masíčko.SmajlíkSmajlík

Oblíbené recepty v kategorii
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kroj