Velký roční horoskop na rok 2019Velký roční horoskop na rok 2019 Jarní prázdniny 2019 - termínyJarní prázdniny 2019 - termíny 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 20.02. 2019
Dnes má svátek Oldřich
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Gnocchi s masovým ragú

fotka Gnocchi s masovým ragú
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Gnocchi s masovým ragú :

500 g gnochi Barilla  | 400 g rajčat  |  sůl  |  pepř  | 3 lístky bazalky  | 1 stroužek česneku  | podel chuti ovčí sýr  | 200 ml masového vývaru  | 300 g mletého hovězího masa  | 50 g sádla

Postup přípravy receptu Gnocchi s masovým ragú :

Nejdříve rozpusťte nakrájené kousky sádla na pánvi, pak přidejte pokrájený česnek a krátce ho osmahněte dozlatova. Nyní přidejte mleté maso a restujte ho, dokud nezhnědne.
Přidejte nakrájená rajčata, bazalku, osolte a opepřete. Pak přilijte bujón a povařte asi 30 minut.
Uvařte Gnocchi Barilla v dostatečném množství osolené vody (cca 9-11 minut), aby byly tzv. „na skus“. Scezené těstoviny přidejte do pánve s masovým ragú a ještě krátce povařte. Na závěr posypte strouhaný sýrem a ihned podávejte.



Fotky receptu Gnocchi s masovým ragú :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Gnocchi s masovým ragú
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !