Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.04. 2018
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Gnocchi se špenátovo-nivovou omáčkou

fotka Gnocchi se špenátovo-nivovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Gnocchi se špenátovo-nivovou omáčkou:

gnocchi (4 porce)  | 4 porce kuřecí prsa  |  1 balení špenátu  |  25 dkg nivy  |  2 stroužky česneku  |  Rama Cremefine ke šlehání na zjemnění  |  sůl, olej na smažení

Postup přípravy receptu Gnocchi se špenátovo-nivovou omáčkou:

Do osolené vody si nejdříve dáme vařit gnocchi. V druhém hrnci vaříme špenát. Mezitím nakrájíme kuřecí prsa na nudličky a osolené je usmažíme na oleji. Když je špenát hotový, dáme do něj rozpustit nivu a přidáme propasírované 2 stroužky česneku. Hotové kuřecí nudličky zamícháme do omáčky (z česneku, špenátu, nivy). Můžeme zjemnit Ramou Cremefine. Jako přílohu podáváme gnocchi. Dobrou chuť!!!



Fotky receptu Gnocchi se špenátovo-nivovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Gnocchi se špenátovo-nivovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !