Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Gnocchi se sýrem a brokolicí

fotka Gnocchi se sýrem a brokolicí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Gnocchi se sýrem a brokolicí:

300 g brambor  | 1 lžička solamylu  | 2 lžíce oliv. oleje  | 1 cibule /menší/  | 2 stroužky česneku  | 1 brokolice  | 100 ml vývaru  | 200 g lučiny  | 1 lžíce mléka  |  sůl  |  pepř  |  parmezán  | 1 lžička polohrubé mouky

Postup přípravy receptu Gnocchi se sýrem a brokolicí:

Uvařte brambory ve slupce, oloupejte je, nastrouhejte a přidejte k nim solamyl a polohr. mouku. Z těsta utvořte šišky. Vhoďte je vroucí osolené vody a vařte 3 min. a sceďte. Na oliv. oleji zpěňte cibuli a česnek, přidejte brokolici. Podlijte vývarem a poduste do měkka. Vmíchejte lučinu s trochou mléka, osolte, opepřete a promíchejte s noky. Sypejte parmezánem.


Fotky receptu Gnocchi se sýrem a brokolicí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Gnocchi se sýrem a brokolicí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles