Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Grenáda ze zvěřiny

fotka Grenáda ze zvěřiny
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Grenáda ze zvěřiny:

1 kg zvěřiny  | 10 dkg slaniny  | 1 žemle  | 3 vejce  | 1 dl vína  | 3 dkg másla  |  sůl

Postup přípravy receptu Grenáda ze zvěřiny:

Polovina zvěřiny se nakrájí na tenké plátky, z masa se odstraní blány, plátky se naklepou a prosolí. Druhá polovina zvěřiny se rozemele se slaninou a žemlí namočenou v mléce, přidají se 3 žloutky, osolí a přilije se 1 dl madeirského vína. Vše se dobře promíchá a přidá sníh ze 3 bílků. Kastrol se vymaže máslem, obloží plátky slaniny a na ně se pokládají plátky zvěřiny proslaněnou stranou ke dnu. Na plátky se pak přiloží vrstva sekaniny, urovná se vše se dá péci do páry do trouby tak, že se kastrol s masem vloží do větší nádoby s vroucí vodou. Grenáda se podává se zakyslou omáčkou.


Fotky receptu Grenáda ze zvěřiny:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Grenáda ze zvěřiny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !