Použité suroviny receptu Grilované rybí filé na jehle:
500 g filé
| 2 cibule
| 0,1 l přírodního bílého vína
| 4 pórky
| 1 paprika zelená a červená
| pepř, sůl
Postup přípravy receptu Grilované rybí filé na jehle:
Omytou a osušenou rybu nakrájíme na kousky asi 4 cm velké. Posypeme drobně usekanou cibulkou a přelijeme vínem. Okořeníme a necháme odležet v chladu asi 2-3 hodiny. Očistíme pórek, který nakrájíme též na 4 cm široké kousky a rozpůlíme. Papriky nakrájíme na kousky asi 3 cm dlouhé a střídavě napichujeme na grilovací jehly. Vše opepříme a grilujeme.
Fotky receptu Grilované rybí filé na jehle:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!