Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Grilovaný prosluněný ananas

fotka Grilovaný prosluněný ananas
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Grilovaný prosluněný ananas:

1 čerstvý ananas, oloupaný a nakrájený na centimetrové plátky  |  šálek rumu  | 12 lžic másla  | 1/4 šálku hnědého cukru  | 1 vanilkový lusk  | 220 g mascarpone  | 1/2 šálku čerstvých (nebo rozmrazených) borůvek

Postup přípravy receptu Grilovaný prosluněný ananas:

Na malé pánvi smíchejte rum, máslo a cukr. Vařte na mírném ohni za častého míchání, dokud se cukr nerozpustí a směs mírně zhoustne (asi 10 minut).
Vanilkový lusk rozřízněte podélně a ostrým nožem oddělte semínka, která vmíchejte do mascarpone.
Na rozpáleném grilu ogrilujte plátky ananasu za častého potírání hustou směsí cukru, másla a rumu. Grilujte do zhnědnutí, 2 až 3 minuty z každé strany.
Hotový ananas naaranžujte na talíř a na každý kousek přidejte vanilkové mascarpone. Posypte borůvkami a ihned podávejte.


Fotky receptu Grilovaný prosluněný ananas:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Grilovaný prosluněný ananas
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !