Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Grilovaný špíz z vepřové kýty

fotka Grilovaný špíz z vepřové kýty
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Grilovaný špíz z vepřové kýty:

4 plátky z vepřové kýty  | 12 plátků anglické slaniny  | 4 menší cibule  | 1 lžíce oleje  | 3-4 stroužky česneku  |  čerstvě mletý pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Grilovaný špíz z vepřové kýty:

Plátky vepřového masa rozklepeme co nejtenčeji a každý rozkrojíme na 3 silnější proužky. Osolíme je, potřeme prolisovaným česnekem, opepříme a každý proužek masa stočíme do ruličky. Cibulky očistíme a podélně rozkrojíme na půlky. Plátky slaniny stočíme do ruliček a napíchneme je střídavě s ruličkami masa a půlkami cibulek na 4 grilovací jehly. Připravené špízy potřeme olejem, necháme asi 2 hodiny odležet v chladu, pak je vložíme na rozehřátý gil a grilujeme z obou stran ( asi 4 - 5 minut ). Podáváme obložené zeleninou.


Fotky receptu Grilovaný špíz z vepřové kýty:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Grilovaný špíz z vepřové kýty
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !