Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Grilovavaný zeleninovo-houbový špíz

fotka Grilovavaný zeleninovo-houbový špíz
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 30

Použité suroviny receptu Grilovavaný zeleninovo-houbový špíz:

4 klásky kukuřice  | 400 g středně velkých čerstvých žampionů  |  červená paprika  |  zelená paprika  | 1 lžíce citronové šťávy  |  sůl  |  bylinkové máslo v tubě

Postup přípravy receptu Grilovavaný zeleninovo-houbový špíz:

Kukuřičné klasy očistíme a omyjeme a uvaříme je v osolené horké vodě. Poté je vyjmeme, necháme okapat a nakrájíme je na cca 1,5 cm široká kolečka. Žampiony očistíme a odlomíme jim nohy, papriky omyjeme, vykrojíme jádřinec a nakrájíme na čtverečky cca 2,5 cm. Střídavě napichujeme na grilovací jehly kolečka kukuřice, žampiony a papriky, osolíme a zakapeme citrónovou šťávou. Uložíme na gril, stříkneme na špízy bylinkové máslo, necháme jej rozpustit. Špízy grilujeme 8 až 10 minut.



Fotky receptu Grilovavaný zeleninovo-houbový špíz:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Grilovavaný zeleninovo-houbový špíz
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !