Použité suroviny receptu Guláš bez cibule s hráškem:
300 g hovězího masa
| 300 g vepřového masa
| olej
| gulášové koření
| Solčanka
| 3 lžíce celozrnné pšeničné mouky
| 1 lžička česnekového prášku
| ½ lžičky uzené mleté sladké papriky
| 1 velká plechovka sterilovaného hrášku
Postup přípravy receptu Guláš bez cibule s hráškem:
Maso nakrájíme na tenké nudličky a osmahneme ho na oleji tak, že nejprve dáme hovězí a po chvíli vepřové. Když se maso pěkně osmahne, posypeme ho gulášovým kořením a dobře promícháme. Zalijeme vodou a vaříme pod pokličkou. Po 20 minutách přidáme česnekový prášek, uzenou papriku a mouku rozmíchanou v troše vody. Vaříme dalších 20 minut. Dochutíme Solčankou a vmícháme hrášek. Podáváme s rýží.
Fotky receptu Guláš bez cibule s hráškem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!