Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 24.04. 2018
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Guláš čángo

fotka Guláš čángo
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 110 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Guláš čángo:

1000 g hovězího masa z plece  | 120 g sádla  | 200 g cibule  | 10 g česneku  | 500 g kyselého zelí  | 80 g rýže  | 15 g červené papriky  | 25 g soli  | 1 g kmínu  | 1/2 l kysané smetany

Postup přípravy receptu Guláš čángo:

Maso opláchneme a nakrájíme asi na 30 - 40 g kousky. Do kastrolu vložíme sádlo, přidáme na plátky nakrájenou cibuli, mírně ji zpěníme, přisypeme papriku, kmín, sůl, utřený česnek a maso a vše trochu osmažíme. Za občasného mírného podlití vodou maso zakryté pokličkou asi 1 a 1/2 hodiny pražíme. Potom k masu přidáme kyselé zelí a zalijeme vodou tak, aby vše bylo zakryto a dusíme. Když je maso poloměkké přidáme opranou rýži a vše doměkka dusíme. Před podáváním přilijeme kysanou smetanu, necháme přejít varem a podáváme v hlubších miskách. Příloha: houskový knedlík nebo chléb.


Fotky receptu Guláš čángo:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Guláš čángo
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !