Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Guláš na způsob zvěřiny

fotka Guláš na způsob zvěřiny
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Guláš na způsob zvěřiny:

700 g hovězí kližky  | 60 g slaniny  | 1 cibule  | 1 mrkev  | 1 středně velký celer  |  sůl  |  mletý pepř  | 1 lžička kremžské hořčice  | 1 lžíce rybízové zavařeniny  | 1 dl červeného vína  | 8 lžic kysané smetany  |  olej

Postup přípravy receptu Guláš na způsob zvěřiny:

Na troše rozehřátého oleje zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, rozpustíme slaninu, přidáme na kousky nakrájené maso, sůl, pepř a dusíme, až se šťáva z masa vydusí. Potom maso podlijeme vodou a dusíme, až je maso měkké. Přidáme k němu nadrobno nakrájenou cibuli, jemně nastrouhanou zeleninu, hořčici, zavařeninu, chvíli společně dusíme, podlijeme vínem, smetanou, promícháme, prohřejeme, už nevaříme. Podáváme s houskovými knedlíky.


Fotky receptu Guláš na způsob zvěřiny:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Guláš na způsob zvěřiny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !