Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Guláš z čerstvých hub

fotka Guláš z čerstvých hub
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 62

Použité suroviny receptu Guláš z čerstvých hub:

1 lžíce hl. mouky  | 1 lžíce papriky sladké  | 1 lžíce vegety  |  sůl  | 1/2 masoxu  |  olej  | 2 šunkové klobásy  | 1 kg hub  | 2 cibule  |  pepř

Postup přípravy receptu Guláš z čerstvých hub:

Cibuli a česnek oloupeme a jemně posekáme. Houby očistíme a pokrájíme.

Rozehřejeme si olej a zpěníme na něm cibuli a česnek. Přidáme papriku, připravené houby a orestujeme. Podlijeme vývarem z masoxu a dusíme doměkka. Zatím si pokrájíme klobásu na kolečka.

Základ na houbový guláš zaprášíme moukou, opět podlijeme vývarem, přidáme kolečka klobásky, vegetu a na mírném ohni vaříme asi 20 minut.

Houbový guláš pepříme až na talířích a to čerstvě mletým pepřem. Houbový guláš podáváme s tmavým pečivem.


Fotky receptu Guláš z čerstvých hub:

Guláš z čerstvých hub
Guláš z čerstvých hub
Guláš z čerstvých hub
Guláš z čerstvých hub
Guláš z čerstvých hub
Fotky vložil: jessynka,evabel 
Hodnocení receptu Guláš z čerstvých hub
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !