Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Guláš z drůbežích vnitřností

fotka Guláš z drůbežích vnitřností
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Guláš z drůbežích vnitřností:

500 g mrazených žaludků, srdíček a jater  | 1 velká cibule  |  sladká paprika  |  sůl  |  pepř  | 2 lžíce sádla  | kůrka tvrdého chleba  |  majoránka  |  česnek podle chuti  | 1/2 kostky masoxu

Postup přípravy receptu Guláš z drůbežích vnitřností:

Rozmrazené žaludky, srdíčka a játra dobře očistíme, propláchneme vodou a pokrájíme ne menší kousky. Na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme sladkou papriku a nakrájené drůbky. Podlijeme horkým bujónem z masoxu a dusíme pod pokličkou. Mezitím si nastrouháme kousek tvrdého chleba. Počkáme, až je šťáva vydušená, přidáme nastrouhaný chléb, vše přikryjeme pokličkou a necháme chléb změknout. Potom opět podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou do měkka. Před dokončením dochutíme solí, pepřem, stroužkem česneku a majoránkou.



Fotky receptu Guláš z drůbežích vnitřností:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Guláš z drůbežích vnitřností
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !