Velký roční horoskop na rok 2019Velký roční horoskop na rok 2019 Jarní prázdniny 2019 - termínyJarní prázdniny 2019 - termíny 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Vánoční strom
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 17.02. 2019
Dnes má svátek Miloslava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Guláš z vepřového srdce

fotka Guláš z vepřového srdce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Guláš z vepřového srdce:

500 g Vepřové srdce  |  voda  | 100 g slaniny  | 1 cibule  | podle chuti: česnek  |  sůl  |  petržel  |  rajčatový protlak  |  mouka  |  vývar

Postup přípravy receptu Guláš z vepřového srdce:

Vepřové srdce rozkrojíme a zbavíme tepen a vnějšího tuku. Zalijeme je vodou a necháme asi 15 minut stát. Poté je opláchneme, osušíme, nakrájíme na kousky. 100 g slaniny nakrájíme a vyškvaříme, přidáme plátky cibule, utřený česnek se solí, nasekanou petrželku a na tento základ položíme nakrájené srdce. Zalijeme vývarem, lžící protlaku a dusíme doměkka. Pokrm zahustíme trochou mouky a povaříme. Podáváme s brambory nebo rýží.


Fotky receptu Guláš z vepřového srdce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Guláš z vepřového srdce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !