Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Gurmánské špízy z kuřecího masa

fotka Gurmánské špízy  z kuřecího masa
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Gurmánské špízy z kuřecího masa:

600 g kuřecích prsíček  | 200 g sušených švestek  | 200 g sušených meruněk  |  olej rostlinný  | pár kapek citronová šťáva  | podle chuti víno - portské  |  sůl  |  chilli koření

Postup přípravy receptu Gurmánské špízy z kuřecího masa:

Kuřecí maso omyjeme a nakrájíme na kostky, ne větší než je sušené ovoce.
Olej smícháme s citronovou šťávou, chilli a portským.
Meruňky, švestky a kousky masa střídavě napichujeme na špízové jehly, potřeme je marinádou a dvě hodiny necháme v chladničce odležet.
Za občasného otáčení a potírání zbylou marinádou špízy deset minut grilujeme.
Pozor, ne moc zprudka, aby se ovoce nepřepalovalo.


Fotky receptu Gurmánské špízy z kuřecího masa:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Gurmánské špízy z kuřecího masa
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !