Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hambáč

fotka Hambáč
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Hambáč:

1 ks Vejce  | 250 g Kuřecí prsíčka  |  Sůl  |  Pepř  |  Sladká paprika  | 1 lžíce Oleje  | 80 g Majonézy  | 1 lžíce Citrónové šťávy  |  Kajenský pepř  | 4 listy Salátu  | 4 ks Rajčata  | 4 ks Hamburgrové bagety

Postup přípravy receptu Hambáč:

1) Uvař vajíčko natvrdo. Nech ho vychladnout a oloupej ho.
2) Kuřecí prsíčka omyj, ochuť solí, pepřem a paprikou a na rozpáleném oleji opeč dozlatova po obou stranách. Dej je vychladit.
3) Majonézu rozšlehej s nakrájeným vejcem, citronovou šťávou a kořením.
4) Omyj salát a rajčata.
Ta nakrájej na kolečka.
5) Nakrájej vychladlá prsíčka na proužky.
6) Bagety rozpul a oba díly potři částí majonézy. Naplň půlku salátem, rajčaty a masem, nahoru přidej zbylou majonézu a přiklop druhou půlkou housky.
Dobrou Chuť!!!


Fotky receptu Hambáč:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hambáč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !