Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.08. 2018
Dnes má svátek Jáchym
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Helenina velikonoční nádivka

fotka Helenina velikonoční nádivka
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Helenina velikonoční nádivka:

1 kg uzeného masa  | 3 hrsti strouhanky  | 3 naběračky vývaru z masa  | hrst nasekaných kopřiv  | špetka soli  | 1 lžička majoránky  | 4 lžíce sádla  | 100 g hrubé mouky  | 2 stroužky česneku  | 20 ks vajec

Postup přípravy receptu Helenina velikonoční nádivka:

Uvařené uzené maso nakrájíme na drobné kostičky. Do pěny rozmixujeme 20 vajec se lžičkou majoránky. Přidáme 3 hrsti strouhanky, 3 naběračky vlažného vývaru z masa, 2 stroužky česneku, hrst nasekaných kopřiv a nakrájené maso. Dle chuti osolíme, popřípadě ještě zahustíme strouhankou. Směs vylijeme na sádlem vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech. Pečeme pozvolna asi hodinu a půl v troubě při 140 °C.


Fotky receptu Helenina velikonoční nádivka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Helenina velikonoční nádivka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !