Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Hermelín se špenátovými noky

fotka Hermelín se špenátovými noky
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Hermelín se špenátovými noky:

2 ks hermelín  | 1 ks mražený špenát  | 1 ks menší cibule  | 2 ks vejce  | 100 g parmezán  | 2 lžíce mléko  | 2 lžíce polohrubá mouka  |  sůl, pepř  |  strouhanka na zahuštění  | 2 lžíce olej na smažení  |  olivy

Postup přípravy receptu Hermelín se špenátovými noky:

Cibuli oloupeme, nasekáme najemno a orestujeme v pánvi na rozehřátém oleji. Přidáme rozměklý špenát a podusíme asi 15 minut. Potom přidáme mléko, strouhanku, vejce, strouhaný parmazán, sůl, pepř a polohrubou mouku. Vše promícháme na hustou kaši a rukou tvoříme noky, které vaříme v mírně osolené vodě asi 5 minut podle velikosti.



Hermelíny podélně rozpůlíme, poklademe olivy a dáme rozpéct do mikrovlnné trouby. Změklý hermelín rozdělíme na talíře, obložíme špenátovými noky a přelijeme rozpuštěným máslem.

Podáváme s čerstvou zeleninovou oblohou.


Fotky receptu Hermelín se špenátovými noky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hermelín se špenátovými noky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !