Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hermelínová prsa

fotka Hermelínová prsa
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Hermelínová prsa:

4 kuřecí prsa  | 250 ml smetany ke šlehání  | 50 ml mléka  | 1 hermelín  |  sůl  |  koření na kuře

Postup přípravy receptu Hermelínová prsa:

Kuřecí prsa omyjeme a mírně naklepeme. Osolíme a okořeníme dle chuti. Takto omyté prsa vložíme do zapékací mísy. Hermelín nakrájíme na malé kousky a posypeme jím maso, smetanu smícháme s mlékem a polijeme tím maso a hermelín v míse. Zapékáme zakryté asi půl hodiny a na posledních 15 minut odkryjeme. Pečeme při 200°C. Podáváme nejlépe s bramborem.


Fotky receptu Hermelínová prsa:

Hermelínová prsa
Fotky vložil: MichelePrg 
Hodnocení receptu Hermelínová prsa
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !