Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hermelínové karbanátky s uzeným stehnem

fotka Hermelínové karbanátky s uzeným stehnem
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Hermelínové karbanátky s uzeným stehnem:

2 balení hermelínu ( může být i ochucený)  | 150 g eidamu v celku  | 50 g balkánského sýra  | špetka provensálského koření  | špetka oregána  | na obalení hladká mouka  |  strouhanka  | 2 vejce  | 1 menší uzené kuřecí stehno  |  olej na smažení

Postup přípravy receptu Hermelínové karbanátky s uzeným stehnem:

Na struhadle nastrouháme všechny druhy sýry najemno - hermelín nahrubo - rozpustí se líp. Přidáme koření, 1 vejce, najemno nakrájené kuřecí maso, promícháme v tuhou hmotu. Z připravené směsi tvarujeme koule v průměru tak 5-8centimetrů a obalíme v trojobalu - mouka+vejce+strouhanka.

Smažíme dozlatova, ne dlouho, potom koule protýkají, a jako příloha jsou vhodné americké brambory a zeleninová obloha - dobrou chuť:-)


Fotky receptu Hermelínové karbanátky s uzeným stehnem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hermelínové karbanátky s uzeným stehnem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !