Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.07. 2018
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hermelínové kuře se smetanou

fotka Hermelínové kuře se smetanou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Hermelínové kuře se smetanou:

1 kuře  | 2 hermelíny  | 2 smetany ke šlehání  |  směs koření  |  pepř bílý mletý  |  sůl

Postup přípravy receptu Hermelínové kuře se smetanou:

Kuře naporcujeme, omyjeme, osolíme, posypeme podle chuti bílým mletým pepřem od Antonína a směsí koření "Karí- Thajský typ".

Takto připravené maso naskládáme do pekáče, přidáme na plátky nakrájené hermelíny a to celé zalijeme dvěma šlehačkami.

Pečeme zakryté 35-40 minut při teplotě 200oC. V průběhu pečení občas maso polijeme vypečenou šťávou.

Nakonec přidáme hrst nasekané omyté čerstvé petrželky, vše v pekáči promícháme a dáme odkryté ještě na pět minut do trouby.

Jako přílohu podáváme vařený brambor, bramborový knedlík, hranolky nebo krokety.


Fotky receptu Hermelínové kuře se smetanou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hermelínové kuře se smetanou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !