Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hlíva na jehle

fotka Hlíva na jehle
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Hlíva na jehle:

250 g hlívy (kloboučky)  | 150 g tvrdého sýru  | 100 g salámu  | 1 ks vejce  | 50 ml mléka  | 2 lžíce hladké mouky  | 1 lžíce oleje  | špetka soli  | špetka pepře

Postup přípravy receptu Hlíva na jehle:

Klobouky hlívy povaříme v osolené vodě, osolíme
a okořeníme. Pokud jsou klobouky větší, rozpůlíme je a navlékáme střídavě na jehlu spolu s kouskem sýra a kolečkem salámu. Takto připravenou jehlu obalíme v těstíčku zhotoveném z vejce, mléka a mouky. Na závěr do zlatova usmažíme. Hlívu na jehle podáváme s pečivem nebo bramborami, můžeme doplnit zeleninovou oblohou.


Fotky receptu Hlíva na jehle:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hlíva na jehle
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice