Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hlíva ústřičná v bazalkové marinádě

fotka Hlíva ústřičná v bazalkové marinádě
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Hlíva ústřičná v bazalkové marinádě:

1/2 kg hlívy ústřičné  | 1 snítka bazalky  | 3 stroužky česneku  | 4 lžíce olivového oleje  | 2 lžíce suchého bílého vína  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Hlíva ústřičná v bazalkové marinádě:

Hlívu očistíme špičatým nožem a případně odřízneme kousky tření, nemyjeme pokud je nutné otřeme vlhkou utěrkou. Bazalku opláchneme, otřeme do sucha, otrháme lístky a ty nasekáme na jemno. Oloupaný česnek nakrájíme na tenounké plátky. Marinádu připravíme tak, že olej promícháme s vínem, osolíme, přidáme čerstvě nadrcený pepř, česnek a bazalku. Hlívu ústřičnou vložíme do mísy, přelijeme marinádou a vše opatrně promícháme. Necháme aspoň půl hodiny odpočívat. Hlívu přeložíme například do alobalové grilovací misky a grilujeme asi deset minut. Během grilování několikrát obrátíme


Fotky receptu Hlíva ústřičná v bazalkové marinádě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hlíva ústřičná v bazalkové marinádě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !