Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Medvědí česnek pro medvědí zdravíMedvědí česnek pro medvědí zdraví Soutěžní show Nejlíp vaří moje máma na TV NovaSoutěžní show Nejlíp vaří moje máma na TV Nova Dětský den 2015 - kam vyrazit na akce a soutěže pro dětiDětský den 2015 - kam vyrazit na akce a soutěže pro děti
Chytrá Žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.05. 2015
Dnes má svátek Vilém
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hnědá omáčka

fotka Hnědá omáčka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 39

Použité suroviny receptu Hnědá omáčka:

500 ml voda  | 1 ks hovězí bujón  | 1 lžíce rajčatový protlak  | 2 lžíce hladká mouka  | 3 lžíce máslo  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Hnědá omáčka:

Vodu svaříme s kostkou bujónu a hotový vývar necháme vychladnout. Mezitím si ze dvou lžíc másla a hladké mouky připravíme v kastrolku tmavou jíšku, kterou zředíme za stálého míchání studeným vývarem, přivedeme k varu, přidáme rajčatový protlak, osolíme a zvolna vaříme za občasného míchání asi 30 minut. Hotovou omáčku dochutíme pepřem, solí a pro zjemnění vmícháme zbývající máslo.

Hnědá omáčka se podává k hovězímu nebo vepřovému masu.

Fotky receptu Hnědá omáčka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hnědá omáčka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !