Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Nová pohádka Tři bratři Nová pohádka Tři bratři Školní rok a prázdniny 2014/2015Školní rok a prázdniny 2014/2015
Chytrá Žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 23.11. 2014
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Jak zdravě zhubnout? Nechte si vytvořit dietní plán – dietní jídelníček na hubnutí výživovými poradci centra Wellnessia.
Nabízíme lázeňské pobyty a wellness procedury pro vaši relaxaci.

Hnědá omáčka

fotka Hnědá omáčka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 34

Použité suroviny receptu Hnědá omáčka:

500 ml voda  | 1 ks hovězí bujón  | 1 lžíce rajčatový protlak  | 2 lžíce hladká mouka  | 3 lžíce máslo  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Hnědá omáčka:

Vodu svaříme s kostkou bujónu a hotový vývar necháme vychladnout. Mezitím si ze dvou lžíc másla a hladké mouky připravíme v kastrolku tmavou jíšku, kterou zředíme za stálého míchání studeným vývarem, přivedeme k varu, přidáme rajčatový protlak, osolíme a zvolna vaříme za občasného míchání asi 30 minut. Hotovou omáčku dochutíme pepřem, solí a pro zjemnění vmícháme zbývající máslo.

Hnědá omáčka se podává k hovězímu nebo vepřovému masu.

Fotky receptu Hnědá omáčka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hnědá omáčka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip
Spodní prádlo Astratex.cz - Vyberte si ty nejlepší kousky z kolekce spodního prádla 2013 ještě dnes!

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !