Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Holandská kýta

fotka Holandská kýta
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Holandská kýta:

750 gramů vepřové kýty  |  sůl  |  40 gramů slaniny  | 100 gramů kořenové zeleniny  | 50 gramů másla  | 4 pepře  | 2 nová koření  | 1 tymián  | 250 ml zakysané smetany  | 20 gramů mouky  | 1 citrón  | 10 gramů cukru  |  vývar

Postup přípravy receptu Holandská kýta:

Vepřovou kýtu zbavíme kůže, tuku a protáhneme ji na nudličky nakrájenou slaninou a osolíme. Ve větším hrnci na rozpáleném másle a zbytku slaniny si usmažíme dorůžova na kolečka nakrájenou kořenovou zeleninu, přidáme pepř, nové koření a tymián. Pak tam přidáme kýtu, podlijeme vývarem a dusíme nejdříve pod pokličkou, pak nepřikryté upečeme po obou stranách do červena. Měkkou kýtu nakrájíme, vložíme do hrnce, šťávu zahustíme zakysanou smetanou ve které jsme rozmíchali mouku a citrónovou šťávu. Do omáčky přidáme dožluta opražený cukr, povaříme ji, procezenou nalijeme na maso, které v ní chvíli povaříme. Podáváme s noky nebo knedlíkem.


Fotky receptu Holandská kýta:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Holandská kýta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !