Vložil: | admin |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Hořčicové řízky:
4 hovězí roštěnky nebo plátky ze svíčkové
| francouzská nebo estrgonová hořčice
| tuk
| 1 cibule
| hovězí vývar nebo masox
| zakysaná smetana
| 1 lžíce mouky
Postup přípravy receptu Hořčicové řízky:
Plátky masa potřeme hořčicí a sbalíme je do závitků. Na tuku osmažíme drobně nakrájenou cibuli do zlatova, dáme na ni sbalené řízky, osmahneme, přilijeme trochu vývaru a dusíme. Když řízky změknou, přidáme trochu zakysané smetany se zakvedlanou lžicí mouky a necháme vše provařit. Podáváme s těstovinami nebo s rýží.
Fotky receptu Hořčicové řízky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!