Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.10. 2018
Dnes má svátek Hedvika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hospodské ovarové koleno

fotka Hospodské ovarové koleno
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Hospodské ovarové koleno:

2 ks bobkový list  | 4 stroužky česnek  | 3 lžíce sójová omáčka  | 1 ks cibule  | 15 kuliček celý černý pepř  | 1 ks chilli paprička  | 10 kuliček nové koření  | 1 ks vepřové koleno  | 3 lžíce vegeta  | podle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Hospodské ovarové koleno:

Koleno důkladně omyjeme a spaříme vroucí vodou. Neloupanou cibuli také omyjeme a odkrojíme s kořínky a začistíme horní část. Česnek oloupeme. Pokud chceme vývar z kolena použít jako základ pro polévku, můžeme přidat i mrkev, petržel a celer. Zeleninu do vývaru vkládáme celou. Nakrájenou až před dovařením.

Koleno vložíme do hrnce odpovídající velikosti. Přidáme koření (pro lepší chuť můžeme koření opražit na suché pánvi), cibuli, česnek, vegetu, sójovou omáčku a vše zalijeme vodou. Koleno musí být ponořeno. Zakryjeme poklicí a dáme vařit. Podle potřeby doléváme vodu a zvolna jej vaříme doměkka.

Pokud jej chceme mít dříve uvařeno, můžeme kůži na několika místech naříznout a místy maso lehce naříznout až ke kosti. Uvařené maso by mělo téměř odpadávat od kosti.

Hotové koleno necháme vychladnout a v žádném případě do něj nepícháme. Kůžičku ozdobně nařízneme. Třeba do tvaru mřížky.

Rozpálíme si fritovací hrnec. Jestli je dostatečně velký, vložíme do něj celé koleno i s kostí. V případě, že je malý, obereme odpadávající kusy od kosti a smažíme je. Hlavní je vysmažit na kůžičce zlatavou křupavou kůrčičku.

Hotové koleno nebo jen maso, podáváme na stylovém dřevěném prkénku s čerstvě strouhaným křenem, hořčicí, kečupem a čerstvým chlebem. Pro dobrý pocit můžeme přidat i zeleninu.


Fotky receptu Hospodské ovarové koleno:

Hospodské ovarové koleno
Hospodské ovarové koleno
Hospodské ovarové koleno
Hospodské ovarové koleno
Fotky vložil: Ježíšek,alenatoni,cudovluc,hanina51 
Hodnocení receptu Hospodské ovarové koleno
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Diamanty