Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 23.09. 2018
Dnes má svátek Berta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Houbařská rozjezdovka

fotka Houbařská rozjezdovka
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Houbařská rozjezdovka :

300 g čerstvých hříbků  | 3 stroužky česneku  | 1 feferonka  | 2 lžíce oleje  | 2 lžíce másla  |  kmín  |  mletý pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Houbařská rozjezdovka :

Očištěné hříbky pokrájíme nadrobno. Rozmačkáme česnek a nadrobno nasekáme feferonku bez jádřinců. Na pánev dáme lžíci oleje a všechno máslo, rozehřejeme, vložíme česnek, feferonku a kmín, lehce osmahneme a hned přidáme hříbky, promícháme a na středním ohni asi 5 minut smažíme. Teprve pak opepříme podle chuti a osolíme. Vedle na lžíci oleje osmažíme po jedné straně 6 plátků chlebíčkové veky, na opečenou stranu navršíme směs a můžeme volat ke stolu.


Fotky receptu Houbařská rozjezdovka :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Houbařská rozjezdovka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !