Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.06. 2019
Dnes má svátek Milan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Houbové dalamánky

fotka Houbové dalamánky
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Houbové dalamánky:

30 dkg polohrubé mouky  |  prašek do pečiva  | 15 g droždí  | 1 ks vejce  |  teplá voda  | 10 dkg rozpuštěneho masla  | 5 ks středně velkych hub  | 2 dkg mandlovych lupínku

Postup přípravy receptu Houbové dalamánky:

Houby nakrájíme a orestujeme na oleji.

Zaděláme těsto, do kterého přidáme kousek rozpuštěné kostky MAGGI Bylinky česnek a petržel, podle chuti můžeme přisolit. Necháme vykynout.

Potom přidáme vychladlé houby a lupínky. Vše propracujeme.

Z těsta připravíme dalamánky nebo chléb (můžeme péct i ve formě).

Znovu necháme vykynout a Houbové dalamánky pečeme ve středně vyhřáté troubě 20 - 25 minut.


Fotky receptu Houbové dalamánky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Houbové dalamánky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !