Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.09. 2018
Dnes má svátek Jaromír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Houbové ravioli

fotka Houbové ravioli
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Houbové ravioli:

1 šalotka  | 60 g hřibů  | 1 stroužek česneku  | 1 snítka tymiánu /nasekaného/  | 1 lžíce bílého vína  | l lžička olivového oleje  |  sůl  |  pepř  | 25 g parmazánu  |  muškátový oříšek  | 125 g těsta na těstoviny  | 1 žloutek  |  kosek pečeného kuřete

Postup přípravy receptu Houbové ravioli:

Těsto na těstoviny válečkem rozválejte na 1 cm, vytvořte 32 čtverečků 3x3 cm. Rychle, aby těsto neztuhlo, položte asi 1/2 lžíce směsi z kuřete a hřibů do středu 16 vykrojených tvarů. Žloutkem potřete těsto po obvodu, okolo kuřecí náplně. Pak přiklopte zbývajícími plátky těsta a okraje pevně přitiskněte, aby jste vytěsnili přebytečný vzduch. Vařte 6-7 min.


Fotky receptu Houbové ravioli:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Houbové ravioli
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !